Over

M Goossens Ontwerp is een studio voor grafisch ontwerp en dtp. Een laagdrempelig bureau voor uw drukwerkontwerpen of online toepassingen. Ik denk met u mee en zoek naar betaalbare oplossingen voor uw wensen.

Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot sociaal cultureel werkster (Kopse Hof, Nijmegen), maar al snel verruilde ik de lucht van verschraald bier en sigaretten in voor die van drukinkt en papier. Als klein offsetdrukker was ik werkzaam bij de Appelbloesempers en Vrouwendrukkerij Virginia in Amsterdam.

Ik volgde de avondopleiding Layout en Typografie aan de Amsterdamse Grafische school en vervolgde mijn opleiding daarna met de deeltijdopleiding Grafisch Ontwerp aan de Hogeschool van Utrecht. Online toepassingen, zoals websites maken en het produceren van e-books, leerde ik bij de Competence Factory waar ik de opleiding webeditor en digitaal publiceren volgde. Tegenwoordig gebruik ik WordPress voor het maken van websites.

Mede-oprichter van stichting Vrije Regelval, grafisch ontwerp voor nonprofit-instellingen.

Van 1992 tot 2011 was ik werkzaam bij stichting Mainline. Deze organisatie geeft gezondheidsvoorlichting aan druggebruikers. Als medewerker communicatie was ik nauw betrokken bij de productie van voorlichtingsmateriaal. Verder hield ik me bezig met conceptontwikkeling, ontwerpen, trajectbegeleiding, bewaking huisstijl, beeldredactie en het opzetten van de website.

Vanaf 2011 ben ik weer werkzaam als freelancer. Heeft u interesse, wilt u meer weten of heeft u een opdracht, neem dan via het contactformulier contact met me op.

Mariëtta Goossens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.