Wie?

M Goossens Ontwerp is een studio voor grafisch ontwerp en dtp. Een laagdrempelig bureau voor uw drukwerk ontwerpen of online toepassingen. Ik (Mariëtta) denk met u mee en zoek naar betaalbare oplossingen voor uw wensen.

Oorspronkelijk opgeleid tot sociaal cultureel werkster, maar al snel verruilde ik de lucht van verschraald bier en sigaretten in voor die van drukinkt en papier. Als klein offset drukker was ik werkzaam bij Vrouwendrukkerij Virginia en de Appelbloesempers in Amsterdam.

Ik volgde de avondopleiding Layout en Typografie aan de Amsterdamse Grafische school en vervolgde mijn opleiding daarna met de deeltijdopleiding Grafisch Ontwerp aan de Hogeschool van Utrecht.

Mede-oprichter van stichting Vrije Regelval, grafisch ontwerp voor non profit instellingen.

Van 1992 tot 2011 was ik werkzaam bij stichting Mainline. Een gezondheidsvoorlichtingsorganisatie voor druggebruikers. Als communicatie medewerker was ik nauw betrokken bij de productie van voorlichtingsmateriaal. Conceptontwikkeling, ontwerp, trajectbegeleiding, bewaking huisstijl, beeldredactie, opzet website. Alle aspecten kwamen voorbij.

Vanaf 2011 ben ik weer werkzaam als freelance grafisch ontwerper.